Motorrijder gewond bij val op President Rooseveltlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een motorrijder is vanavond gewond geraakt op de President Rooseveltlaan. Hij ging onderuit zonder aangereden te zijn.

Aan de gebaren van getuigen te zien, wilde de motorrijder linksaf de Salvador Dalistraat inslaan. Onduidelijk is waardoor hij ten val kwam. Een motoragent was als eerste van de hulpverleners op de plaats van het ongeval, stelde vragen en gaf informatie door over de toestand van het slachtoffer. Uiteindelijk stapte de gewonde man zelf de ambulance in.

- Advertentie -

Om 20.09 uur is het ongeluk gemeld. De politie heeft korte tijd het verkeer omgeleid.

- Advertentie -
Vorig artikelVoorbijgangers bellen 112 voor slapende man
Volgend artikelZes auto’s vernield in omgeving Ter Reede
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).