Man gewond aangetroffen langs Hellingbaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanaf de Hellingbaan in Vlissingen is vanmiddag een man gewond afgevoerd. Hij was op het trottoir aangetroffen.

Een medewerker van de nabijgelegen fietsenstalling en handhavers zorgden voor de eerste opvang. Daarna kwam een motoragent ter plaatse, vervolgens de rapid responder en tenslotte een grote ambulance voor transport. De man had een hoofdwond. Een omstander die het slachtoffer herkende, zei dat het een cliënt zou betreffen van een maatschappelijk opvanghuis.

Vanavond kwam een fietser in botsing met twee eveneens fietsende meisjes langs het Kanaal door Walcheren bij NS-station Vlissingen Souburg. Een van de meisjes belde haar vader. Die ging meteen op weg en besloot na aankomst voor de zekerheid contact met 112 op te nemen. De gevallen fietser had namelijk een hoofdwond die mogelijk gehecht moest worden.

Ambulance 128 heeft de man opgevangen.

Vorig artikelVermiste zeiler (18) aangetroffen voor Vlissingse kust
Volgend artikelKleine bermbrand langs Kanaal door Walcheren
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier