Politie zoekt doorrijder na ongeval Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagavond 21 juli j.l. is op de Bossenburghweg een scooterrijdster aangereden door een auto. De bestuurder is doorgereden.

De vrouw vertelt dat zij die vrijdagavond rond 22.00 uur op haar scooter over de Bossenburghweg rijdt richting Doornenburg. Ter hoogte van Valkenburg komt een zilverkleurige auto uit de Lunenburg rijden die voor haar gaat rijden. Volgens de vrouw stopt de bestuurder ineens en rijdt met een vaart achteruit tegen haar scooter aan. Door de harde klap valt de vrouw hard op de grond en komt met haar rechterbeen onder haar scooter en de auto terecht.

- Advertentie -

De bestuurder rijdt na de aanrijding een stukje vooruit en stopt. In plaats van te kijken hoe het met de vrouw is, blijft de bestuurder in zijn auto naar de vrouw kijken. Hierop geeft hij een dot gas en rijdt weg richting Lunenburg; het slachtoffer beduusd achterlatend. De vrouw heeft door haar val diepe schaafwonden opgelopen en moet zich door een arts laten behandelen. Ook de scooter is flink beschadigd.

Volgens het slachtoffer is de bestuurder een blanke man met donker kort krullend haar en een lang smal gezicht. Hij rijdt in een zilverkleurige auto (vermoedelijk een Volvo Sedan) met een dubbele uitlaat links en rechts. De auto is vermoedelijk door de aanrijding aan de achterkant beschadigd.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval op de Bossenburghweg. Ook wil ze graag spreken met mensen die de verdachte aan de hand van het opgegeven signalement herkennen en weten waar hij nu is. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (registratienummer 2017177483).

- Advertentie -
Vorig artikelTwee vrouwen dronken op motor zonder identiteitsbewijs
Volgend artikelFilmende gemeenteambtenaar niet elders actief
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.