Lidl-supermarkt vandaag gesloten na binnenbrand

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij de Lidl-supermarkt aan het Pablo Picassoplein in Vlissingen is vanmorgen een kleine brand uitgebroken. De supermarkt was daardoor vandaag gesloten.

Om iets voor half tien ’s ochtends werd de brand ontdekt. De beroepsbrandweer uit Middelburg rukte uit met een ladderwagen en een tankautospuit om de brand te bestrijden.

- Advertentie -

Er bleek rook te zijn waargenomen bij het plafond in de supermarkt. De vermoedelijke oorzaak van de brand lijkt een oververhitte transformator van een lamp te zijn, hier door zou een plafondplaat zijn gaan schroeien.

De brandweer heeft het pand geventileerd zodat de rook uit het pand trok. Volgens de Lidl zelf zou de winkel morgen weer open gaan.

- Advertentie -
Vorig artikelVerdachte aangehouden na steekincident Bloemenlaan
Volgend artikelGaslekkage door werkzaamheden Westerzicht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.