Verdachte aangehouden na steekincident Bloemenlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is een 32-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt na een steekincident op de hoek van de Bloemenlaan met de Vincent van Goghlaan. Hiervoor is een dader aangehouden.

Omstreeks 13.47 uur werd de meldkamer geïnformeerd over het steekincident op de Bloemenlaan. Daar troffen opgeroepen agenten het slachtoffer aan met een steekwond. De man is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hier is ook de Rotterdamse traumahelikopter geland.

- Advertentie -

Onmiddellijk is ook in de omgeving gezocht naar de dader. Deze wordt kort na het voorval op het Baskensburgplein gesignaleerd en aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Vlissingen.

Hij is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Blijkbaar hebben de mannen ruzie gekregen nabij een café aan de Irislaan. Eén van de twee had een hond bij zich, deze zou de ander herhaaldelijk hebben gebeten. Later werd de hond opgehaald door de dierenambulance op het Baskensburgplein.

Later vonden medewerkers van een rioolreinigingsbedrijf twee messen in een put aan de President Rooseveltlaan en aan de Beatrixlaan. Zij hebben de messen afgegeven aan de agenten die op straat stonden nabij de plaats delict aan de Bloemenlaan. Of de messen bij het incident van vanmiddag hoorden wordt nog onderzocht.

Eén van de aangetroffen messen. Gevonden door medewerkers van een rioolreinigingsbedrijf. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelMan uit groep overlastgevers beledigt agent
Volgend artikelLidl-supermarkt vandaag gesloten na binnenbrand
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.