Politie pakt twee mannen op voor heling en vernieling

De twee verdachten bij de scooter. © Foto: Wijkagenten Vlissingen via Instagram

VLISSINGEN – De politie heeft in Westerzicht vanmiddag twee personen aangehouden die een gestolen scooter aan het slopen waren.

Een persoon belde vanmiddag 112 omdat er twee jongens in het park van woonwijk Westerzicht een scooter aan het slopen waren.

Toen de politie ter plaatse ging, de scooter grondig onderzocht had en het verhaal van de twee verdachten aan had gehoord, bleek deze gestolen te zijn.

De twee verdachten zijn aangehouden ter zake van heling en vernieling. De eigenaresse van de scooter heeft inmiddels aangifte gedaan van diefstal. Het onderzoek loopt nog.

De politie benadrukt nog maar eens via Instagram dat diefstal niet OK is. De politie schrijft: “Als het niet van jou is, blijf er dan gewoon van af!”

Vorig artikelGaslekkage door werkzaamheden Westerzicht
Volgend artikelStrandwacht haalt drenkeling uit zee
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier