Twee gestolen Duitse auto’s teruggevonden in Oost-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Na een getuigenoproep van 15 augustus jl. is een cruciale tip binnengekomen over de vindplaats van twee gestolen Duitse auto’s. Deze zijn gisterenavond in Oost-Souburg teruggevonden.

Een oplettende burger attendeerde de politie op twee geparkeerde Duitse auto’s in de Regentessestraat en op het Oranjeplein. Het blijken inderdaad de op 12 augustus jl. in Domburg gestolen auto’s te zijn. Deze zijn inmiddels voor nader onderzoek in beslag genomen. Naar de daders wordt nog gezocht.

- Advertentie -

Met de vondst van de twee auto’s in Oost-Souburg zijn alle drie de gestolen auto’s teruggevonden. Het derde voertuig is eveneens gisterenavond teruggevonden in een sloot bij de Smokkelhoekweg in Kapelle. Hiervoor is een 31-jarige verdachte aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelDuitse politieagenten helpen mee in strijd tegen drugsoverlast
Volgend artikelVermoedelijk gestolen fiets aangetroffen bij Het Kompas Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.