Duitse politieagenten helpen mee in strijd tegen drugsoverlast

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie krijgt de laatste tijd veel klachten over straatdealers en drugstoerisme nabij de coffeeshops in Vlissingen. In het kader daarvan heeft de politie een actie gehouden.

De actie werd eind vorige week gehouden met als doel de drugsoverlast te bestrijden. Twee Duitse politieagenten uit Krefeld, die in de zomer in Renesse werken, waren bereid om de politie in Vlissingen te assisteren.

- Advertentie -

De politieagenten uit Vlissingen en Duitsland zijn in burger de straat op gegaan. Al snel werden de Duitse politieagenten aangesproken door straatdealers.

Doordat de Duitse agenten aangaven wie de straatdealers waren, konden de agenten uit Vlissingen in samenwerking met het flexteam de dealers aanhouden.

De aangehouden verdachten zijn overgebracht naar Torentijd. In totaal werden er drie personen aangehouden, één van hen overtrad een gebiedsverbod.

- Advertentie -
Vorig artikel50-jarige man beroofd in park nabij Boulevard Vlissingen
Volgend artikelTwee gestolen Duitse auto’s teruggevonden in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.