Duitse politieagenten helpen mee in strijd tegen drugsoverlast

© Foto: Politieteam Walcheren via Facebook

VLISSINGEN – De politie krijgt de laatste tijd veel klachten over straatdealers en drugstoerisme nabij de coffeeshops in Vlissingen. In het kader daarvan heeft de politie een actie gehouden.

De actie werd eind vorige week gehouden met als doel de drugsoverlast te bestrijden. Twee Duitse politieagenten uit Krefeld, die in de zomer in Renesse werken, waren bereid om de politie in Vlissingen te assisteren.

De politieagenten uit Vlissingen en Duitsland zijn in burger de straat op gegaan. Al snel werden de Duitse politieagenten aangesproken door straatdealers.

Doordat de Duitse agenten aangaven wie de straatdealers waren, konden de agenten uit Vlissingen in samenwerking met het flexteam de dealers aanhouden.

De aangehouden verdachten zijn overgebracht naar Torentijd. In totaal werden er drie personen aangehouden, één van hen overtrad een gebiedsverbod.

Vorig artikel50-jarige man beroofd in park nabij Boulevard Vlissingen
Volgend artikelTwee gestolen Duitse auto’s teruggevonden in Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier