Twee inzittenden van personenauto ontkomen na achtervolging

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie trof na een korte achtervolging een personenauto aan in Wijenburg in Vlissingen. De inzittenden zijn ontkomen.

Vannacht omstreeks 03.10 uur zagen agenten een auto slingeren op de Nieuwe Zuidbeekseweg. De agenten besloten de auto aan de kant te zetten en gaven het voertuig een stopteken. De inzittenden hadden hier echter geen zin in en gingen er vandoor.

- Advertentie -

Na een korte achtervolging stopte de auto in Wijenburg. De twee inzittenden gingen er te voet vandoor en zijn ontkomen.

Ter plaatse heeft de politie een zoekslag gemaakt, dit leidde echter niet tot het aantreffen van de twee inzittenden. Volgens politiewoordvoerder Willem-Jan Uijtdehage is de auto meegenomen door de politie, “de sleutels zaten nog in het contact.”

Volgens Uijtdehage heeft de eigenaresse de auto vanmorgen teruggekregen inclusief vier boetes. “Het is niet meer te achterhalen wie er vannacht in het voertuig hebben gereden,” aldus de politiewoordvoerder.

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder gewond na aanrijding met personenauto
Volgend artikelPolitie voert cafébezoekster af na ruzie in Walstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.