Traumahelikopter in Oost-Souburg voor reanimatie

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een traumahelikopter is vanavond geland voor een reanimatie aan de Oosterscheldestraat in Oost-Souburg.

De Lifeliner uit Rotterdam landde kort voor 19.00 uur op een grasveld achter rijtjeshuizen aan de Westerscheldestraat. In een van de nabijgelegen woningen aan de Oosterscheldestraat behandelden ambulancemedewerkers op dat moment een patiënt. Onder de vele buurtbewoners op straat was te horen dat het mogelijk een astma-aanval betrof. Later zou het om een reanimatie gaan. Officieel is niets bekendgemaakt.

- Advertentie -

Tegen half acht vertrok de Lifeliner met de patiënt, het reanimeren ging in de ambulance die naar de helikopter reed nog steeds door, vervolgens ook in de helikopter.

- Advertentie -
Vorig artikelMijnenveger Mercuur tegen Koningsbrug, waarschijnlijk opzet
Volgend artikelCode geel voor zware windstoten vannacht en morgen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).