Brandweer reinigt Nieuwe Vlissingseweg na botsing

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer heeft tegen het middaguur olie van de Nieuwe Vlissingseweg verwijderd na een botsing ter hoogte van Westerzicht.

Bij de botsing ontstond weinig schade, maar een van de twee voertuigen lekte olie. Tijdens het reinigen van het wegdek lag het verkeer enige tijd stil. Autobestuurders uit de richting Middelburg werden omgeleid via de Nieuwe Zuidbeekseweg.

- Advertentie -

De lekkende personenwagen is geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelVijf personen aangehouden na vondst wietkwekerij in flatwoning
Volgend artikelBekende drankrijder loopt tegen de lamp in Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).