20-jarige Vlissinger aangehouden na bedreiging portier

© Foto: Martin Abegglen (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht een 20-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij een portier zou hebben bedreigd. Dit gebeurde bij een horecazaak op de Nieuwendijk.

Vannacht omstreeks 04.15 uur zagen surveillerende politiebikers een opstootje nabij een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen.

- Advertentie -

De agenten wilden hier naartoe rijden, maar zagen ineens dat een van de portiers achter een man aanrende, de Lombardstraat in.

De bikers zijn de mannen achterna gegaan en zagen dat de portier de man die hij achtervolgde liet stoppen. Volgens de verklaring van de portier had de man hem zojuist bedreigd met een steekwapen. De man, een 20-jarige Vlissinger, is aangehouden door de agenten en overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg. Bij zijn fouillering ontdekten de agenten een mes. Dat is in beslag genomen.

De betrokken portier heeft aangifte gedaan van bedreiging. Ook is er door de agenten een getuigenverklaring opgenomen. De vermoedelijke reden van de bedreiging was dat de 20-jarige man de horecagelegenheid niet meer binnen mocht omdat het al na 04.00 uur was.

- Advertentie -
Vorig artikelRechtmatige eigenaar van crossmotor gezocht
Volgend artikel20-jarige drugsdealer uit Eindhoven aangehouden na achtervolging
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.