20-jarige Vlissinger aangehouden na bedreiging portier

© Foto: Martin Abegglen (archief)

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht een 20-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij een portier zou hebben bedreigd. Dit gebeurde bij een horecazaak op de Nieuwendijk.

Vannacht omstreeks 04.15 uur zagen surveillerende politiebikers een opstootje nabij een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen.

De agenten wilden hier naartoe rijden, maar zagen ineens dat een van de portiers achter een man aanrende, de Lombardstraat in.

De bikers zijn de mannen achterna gegaan en zagen dat de portier de man die hij achtervolgde liet stoppen. Volgens de verklaring van de portier had de man hem zojuist bedreigd met een steekwapen. De man, een 20-jarige Vlissinger, is aangehouden door de agenten en overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg. Bij zijn fouillering ontdekten de agenten een mes. Dat is in beslag genomen.

De betrokken portier heeft aangifte gedaan van bedreiging. Ook is er door de agenten een getuigenverklaring opgenomen. De vermoedelijke reden van de bedreiging was dat de 20-jarige man de horecagelegenheid niet meer binnen mocht omdat het al na 04.00 uur was.

Vorig artikelRechtmatige eigenaar van crossmotor gezocht
Volgend artikel20-jarige drugsdealer uit Eindhoven aangehouden na achtervolging
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier