20-jarige drugsdealer uit Eindhoven aangehouden na achtervolging

Het zakje met drugs wat de verdachte bij zich had. © Foto: Politieteam Walcheren via Facebook
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie hield vannacht een 20-jarige man uit Eindhoven aan wegens drugsbezit. Hij wordt verdacht van het dealen van drugs.

Rond 23.45 uur reed een motoragent door de Hobeinstraat in Vlissingen. De agent zag, bij een pand dat bij de politie bekend is, een bekende drugshandelaar die zijn waren stond te verkopen. Toen de motoragent de man wilde aanspreken, zette hij het op een lopen en probeerde te ontkomen.

- ADVERTENTIE -

“Na een korte achtervolging, die eindigde op de parkeerplaats bij het stadhuis, werd de man daar aangehouden. Om de man tegen te houden, moest de collega van de motor afspringen, boven op de verdachte. Niemand is hierbij gewond geraakt. Ook de motor bleef onbeschadigd, deze is namelijk gebouwd voor dit soort procedures. Hij is speciaal hiervoor voorzien van diverse valbeugels,” aldus de politie via Facebook.

De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg. De man was in het bezit van meerdere zakjes met vermoedelijk cocaïne. Dat is in beslag genomen. Tevens stond hij nog gesignaleerd omdat hij nog een geldbedrag moest betalen van een eerdere veroordeling. De man zit nog vast en zal later vandaag gehoord worden.

- ADVERTENTIE -