Scooterrijdster onder invloed van alcohol komt ten val

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een scooterrijdster gewond nadat ze ten val was gekomen, ze bleek teveel te hebben gedronken.

Om iets over 04.30 uur raakte er op de Zuidbeekseweg in Vlissingen een scooterrijdster en haar passagier ten val. Omdat de bestuurster, een 18-jarige vrouw uit Middelburg, lichtgewond was geraakt, kwam er ook een ambulanceteam ter plaatse. Deze hebben de bestuurder onderzocht, ze bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De passagier, een 35-jarige man uit Middelburg, raakte niet gewond.

Volgens politiewoordvoerder Alwin Don vermoedde de politie dat er alcohol in het spel was. De 18-jarige bestuurster werd dus meegenomen naar het politiebureau voor een uitgebreide ademanalyse. Hieruit bleek dat de vrouw maar liefst 355 Ugl blies. Ook bleek de vrouw niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Met een boete voor rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs mocht de vrouw het politiebureau weer verlaten.

Vorig artikelBrandweer assisteert bij leegpompen ondergelopen kelder ADRZ Vlissingen
Volgend artikelPolitie valt pand in Walstraat binnen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier