Agenten houden man met getrokken wapens aan in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft aan het einde van de middag een man aangehouden met getrokken wapens in de De Lannoystraat in Vlissingen.

Omstanders zouden een man met een wapen hebben zien fietsen in de omgeving van de De Lannoystraat/Van de Spiegelstraat, Esther Boot, woordvoerster van de politie bevestigt dit. Op de melding kwamen meerdere agenten met getrokken wapens af. De politie heeft de man en zijn fiets afgevoerd.

- Advertentie -

De politie heeft kort na de arrestatie onderzoek verricht in de omgeving. Zo werd er onder auto’s gekeken. Ook een speurhond werd ingezet tijdens de zoektocht in en nabij het park aan de Van de Spiegelstraat.

Medewerker van de gemeentereiniging die samen met politie in de afvalcontainer kijkt. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Buurtbewoners konden de afvalcontainer tijdelijk niet gebruiken omdat de man er vermoedelijk iets ingegooid had. Om iets na 18.00 uur kwam een medewerker van de gemeentereiniging ter plekke om de ondergrondse afvalcontainers op de hoek van de De Lannoystraat en de Van de Spiegelstraat te legen. De inhoud werd afgevoerd door een trekker met aanhanger van Harthoorn.

Om iets over half 7 waren alle politieagenten en medewerkers van de gemeentereiniging weg.

- Advertentie -
Vorig artikelVeiligheidsregio opent voorlichtingsruimte aan Lange Zelke
Volgend artikelAangehouden man (27) had gedreigd met vuurwapen in Bloemenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.