Twee mannen opgepakt in Vlissingen vanwege drugs

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagmiddag heeft de politie in de Beckerstraat en in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat twee mannen aangehouden omdat ze drugs hadden.

De politie kreeg de laatste periode diverse meldingen van (drugs)overlast in de buurt van de Verkuijl Quakkelaarstraat en stelde een onderzoek in om de overlast aan te pakken. Donderdagmiddag rond 13.50 uur werd een 23-jarige inwoner uit Vlissingen in de Beckerstraat aangehouden. Hij had een handelshoeveelheid drugs bij zich en was net binnen geweest in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

- Advertentie -

Vervolgens werd door diverse agenten een onderzoek in dat huis ingesteld. De bewoner werd aangehouden. In het pand werd een kleine hoeveelheid harddrugs gevonden en in beslag genomen. Beide mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Donderdagavond is besloten dat het duo langer vast blijft zitten.

- Advertentie -
Vorig artikelGezamenlijke aanpak overlast Oost-Souburg
Volgend artikelCentrum brandpreventie geopend met ‘keukenbrand’
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.