Twee mannen opgepakt in Vlissingen vanwege drugs

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Donderdagmiddag heeft de politie in de Beckerstraat en in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat twee mannen aangehouden omdat ze drugs hadden.

De politie kreeg de laatste periode diverse meldingen van (drugs)overlast in de buurt van de Verkuijl Quakkelaarstraat en stelde een onderzoek in om de overlast aan te pakken. Donderdagmiddag rond 13.50 uur werd een 23-jarige inwoner uit Vlissingen in de Beckerstraat aangehouden. Hij had een handelshoeveelheid drugs bij zich en was net binnen geweest in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

Vervolgens werd door diverse agenten een onderzoek in dat huis ingesteld. De bewoner werd aangehouden. In het pand werd een kleine hoeveelheid harddrugs gevonden en in beslag genomen. Beide mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Donderdagavond is besloten dat het duo langer vast blijft zitten.

Vorig artikelGezamenlijke aanpak overlast Oost-Souburg
Volgend artikelCentrum brandpreventie geopend met ‘keukenbrand’
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier