Reanimatie op Rondweg Koudekerke (N288)

© Foto: Waaghals (archief)
- Advertentie -

KOUDEKERKE – De traumahelikopter uit Rotterdam is gisteravond ingezet voor een reanimatie op de Rondweg Koudekerke (N288) nabij Koudekerke.

Omstreeks 20.45 uur werd er via het alarmnummer 112 melding gemaakt dat er iemand onwel was geworden tijdens het rijden op de Rondweg Koudekerke.

- Advertentie -

Een rapid responder, een ambulanceteam, verschillende politie-eenheden en een first responderteam van de brandweer opgeroepen. Even later werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke gevraagd.

De helikopter was binnen 30 minuten ter plaatse en landde op de Rondweg. Door het incident was de weg enige tijd afgesloten. Rond 22.15 uur kon het verkeer weer gebruik maken van de Rondweg.

- Advertentie -
Vorig artikelMan opgepakt in Scheldestraat na mogelijke beroving
Volgend artikelAfval in brand bij supermarkt Oranjeplein Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.