Man opgepakt in Scheldestraat na mogelijke beroving

Archief-foto @ 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag een jongeman opgepakt in de Scheldestraat in Vlissingen omdat hij geld zou hebben gestolen van Duitse jongens.

De twee slachtoffers spraken een voorbijganger aan met de mededeling dat er 40 euro van hen afgenomen was. De dader liep in de omgeving. De voorbijganger ging erachteraan en belde intussen 112.

Nabij het Dokje van Perry begon de achtervolging, langs de Vrijgang, over de Hellingbaan en uiteindelijk de Scheldestraat waar de jongeman door een politieauto werd klemgereden.

Update 30 oktober 2017 17.00 uur: Politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage laat vanmiddag weten dat het om een 27-jarige man uit Rotterdam gaat. Deze was aangehouden ter zake van diefstal, deze zaak is echter geseponeerd. Wel had hij nog een gevangenisstraf openstaan vanwege niet betaalde boetes.

Vorig artikelCentrum brandpreventie geopend met ‘keukenbrand’
Volgend artikelReanimatie op Rondweg Koudekerke (N288)
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier