Man opgepakt in Scheldestraat na mogelijke beroving

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag een jongeman opgepakt in de Scheldestraat in Vlissingen omdat hij geld zou hebben gestolen van Duitse jongens.

De twee slachtoffers spraken een voorbijganger aan met de mededeling dat er 40 euro van hen afgenomen was. De dader liep in de omgeving. De voorbijganger ging erachteraan en belde intussen 112.

- Advertentie -

Nabij het Dokje van Perry begon de achtervolging, langs de Vrijgang, over de Hellingbaan en uiteindelijk de Scheldestraat waar de jongeman door een politieauto werd klemgereden.

Update 30 oktober 2017 17.00 uur: Politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage laat vanmiddag weten dat het om een 27-jarige man uit Rotterdam gaat. Deze was aangehouden ter zake van diefstal, deze zaak is echter geseponeerd. Wel had hij nog een gevangenisstraf openstaan vanwege niet betaalde boetes.

- Advertentie -
Vorig artikelCentrum brandpreventie geopend met ‘keukenbrand’
Volgend artikelReanimatie op Rondweg Koudekerke (N288)
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.