Nauwkeurig onderzoek naar oorzaak brand Dokter Gallandatstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vandaag tot ongeveer 16.00 uur onderzoek verricht in de gisteravond laat uitgebrande studio nabij het stadhuis.

Het pand werd zorgvuldig bestudeerd. Naast het team van Brandonderzoek was ook de politie aanwezig, een agent sprak met de bewoner van de studio. Omwonenden waren druk aan het bellen, sommigen van hen moesten afgelopen nacht elders slapen. Na het onderzoek vanmiddag werd het pand afgesloten met platen (foto). Over de oorzaak van de brand is voorlopig niets bekendgemaakt.

- Advertentie -

Vanavond rond 20.00 uur kwam de Vlissingse brandweer opnieuw in actie, ditmaal voor een prullenbak in het parkje op de hoek van de President Rooseveltlaan en de Irislaan. Hier bleek een emmer water genoeg voor het blussen.

Zie ook:
Brand in woning Dokter Gallandatstraat (7 november 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in woning Dokter Gallandatstraat
Volgend artikel175 leerlingen geëvacueerd vanwege gaslekkage Oost-Souburg
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).