Vlissinger (38) betrapt op dronken rijden

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een 38-jarige man uit Vlissingen betrapt op dronken rijden. Hij is zijn rijbewijs kwijt.

Omstreeks 01.38 uur zien surveillerende agenten een voertuig met hoge snelheid over de President Rooseveltlaan rijden. Op de Gildeweg wordt de bestuurder door de agenten ingehaald.

Omdat een eerste blaastest uitwijst dat hij teveel gedronken heeft, wordt de man meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De uitslag daarvan is dat hij bijna driemaal de toegestane limiet alcohol (610 ug/l) heeft overschreden. Dat betekent dat hij zijn rijbewijs voorlopig kwijt is.

Met een dagvaarding op zak mocht de man weer naar huis. Hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Vorig artikelScooterrijder vlucht en rijdt tegen politiewagen
Volgend artikelDrie personen overvallen pizzabezorger in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier