Vlissinger (38) betrapt op dronken rijden

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een 38-jarige man uit Vlissingen betrapt op dronken rijden. Hij is zijn rijbewijs kwijt.

Omstreeks 01.38 uur zien surveillerende agenten een voertuig met hoge snelheid over de President Rooseveltlaan rijden. Op de Gildeweg wordt de bestuurder door de agenten ingehaald.

Omdat een eerste blaastest uitwijst dat hij teveel gedronken heeft, wordt de man meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De uitslag daarvan is dat hij bijna driemaal de toegestane limiet alcohol (610 ug/l) heeft overschreden. Dat betekent dat hij zijn rijbewijs voorlopig kwijt is.

Met een dagvaarding op zak mocht de man weer naar huis. Hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Vorig artikelScooterrijder vlucht en rijdt tegen politiewagen
Volgend artikelDrie personen overvallen pizzabezorger in Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier