Vlissinger (38) betrapt op dronken rijden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een 38-jarige man uit Vlissingen betrapt op dronken rijden. Hij is zijn rijbewijs kwijt.

Omstreeks 01.38 uur zien surveillerende agenten een voertuig met hoge snelheid over de President Rooseveltlaan rijden. Op de Gildeweg wordt de bestuurder door de agenten ingehaald.

- Advertentie -

Omdat een eerste blaastest uitwijst dat hij teveel gedronken heeft, wordt de man meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De uitslag daarvan is dat hij bijna driemaal de toegestane limiet alcohol (610 ug/l) heeft overschreden. Dat betekent dat hij zijn rijbewijs voorlopig kwijt is.

Met een dagvaarding op zak mocht de man weer naar huis. Hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder vlucht en rijdt tegen politiewagen
Volgend artikelDrie personen overvallen pizzabezorger in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.