Persoon gooit fiets van flat op geparkeerde auto’s Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vrijdagmorgen vroeg heeft een onbekende een fiets van de derde verdieping van een flat aan de Van Dishoeckstraat op twee auto’s gegooid. De politie doet onderzoek.

Maandag deed een 26-jarige vrouw uit Vlissingen via internet aangifte van vernielingen aan haar auto. Vrijdagmorgen ontdekte zij dat haar auto die nacht zwaar beschadigd was. De auto stond geparkeerd op de parkeerplaats van een appartementencomplex. De voorruit en een zijruit waren vernield. Tevens was het dak beschadigd. Ook een naburige auto bleek beschadigd.

Uit onderzoek van de auto-eigenaren bleek dat vermoedelijk rond 2.00 uur iemand een fiets van de derde verdieping naar beneden had gegooid. De benadeelde eigenaar van de fiets meldde zich bij de auto-eigenaren.

De politie stelt onderzoek in naar de vernielingen en zoekt mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het WhatsApp-nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Vorig artikelHulpdiensten onderzoeken woning Simon de Vliegerlaan Vlissingen
Volgend artikelHennepkwekerij in loods Hermesweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier