Vlissinger (39) valt buurman aan met hamer

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een 39-jarige man uit Vlissingen in de Van Dishoeckstraat aangehouden nadat hij zijn buurman met een hamer heeft aangevallen.

De verdachte staat bekend als verwarde overlastgever waar vooral zijn buren veel overlast van ondervinden. Ook deze keer maakt de man laat op de avond veel lawaai. Zijn onderbuurman loopt omstreeks 00.15 uur naar boven en vraagt de verdachte op te houden met zijn overlastgevende gedrag.

- ADVERTENTIE -

Dat valt niet in goede aarde bij de verdachte. Deze wordt zo boos dat hij een hamer pakt en probeert om zijn buurman tegen het hoofd te slaan. De buurman weet de slag net op tijd te ontwijken en loopt snel weg. Vervolgens is de politie gebeld, waarna de verdachte is aangehouden.

Zaterdagochtend heeft de man tijdens een woedeaanval ook al enkele fietsen van enkele buren vernield. De overlastgever is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van poging zware mishandeling en vernieling van een fiets.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier