Geweldsincident Adriaen Verdoelstraat zorgt voor één gewonde

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft een incident plaatsgevonden in de Adriaen Verdoelstraat in Vlissingen. Hierbij raakte één persoon gewond.

Vlak na 13.00 heeft een incident plaatsgevonden in de Adriaen Verdoelstraat, het gaat om huiselijk geweld. Hierbij raakte één persoon gewond. Een traumateam uit Rotterdam werd opgeroepen maar later geannuleerd. Het slachtoffer is door de regionale hulpdiensten gereanimeerd en vervolgens met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

- Advertentie -

De politie heeft kort onderzoek verricht in de woning. Woordvoerster Cristel Willems meldt dat het om een geweldsincident gaat.

Een bekende van het slachtoffer verklaarde dat er één persoon zou zijn aangehouden. Dit kan de politie echter niet bevestigen.

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & souburg
- Advertentie -
Vorig artikelAuto tegen lantaarnpaal Sloeweg (N288) Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt specifieke getuigen ongeval Sloeweg (N254)
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.