Geweldsincident Adriaen Verdoelstraat zorgt voor één gewonde

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft een incident plaatsgevonden in de Adriaen Verdoelstraat in Vlissingen. Hierbij raakte één persoon gewond.

Vlak na 13.00 heeft een incident plaatsgevonden in de Adriaen Verdoelstraat, het gaat om huiselijk geweld. Hierbij raakte één persoon gewond. Een traumateam uit Rotterdam werd opgeroepen maar later geannuleerd. Het slachtoffer is door de regionale hulpdiensten gereanimeerd en vervolgens met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

De politie heeft kort onderzoek verricht in de woning. Woordvoerster Cristel Willems meldt dat het om een geweldsincident gaat.

Een bekende van het slachtoffer verklaarde dat er één persoon zou zijn aangehouden. Dit kan de politie echter niet bevestigen.

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & souburg
Vorig artikelAuto tegen lantaarnpaal Sloeweg (N288) Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt specifieke getuigen ongeval Sloeweg (N254)
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier