Politie zoekt specifieke getuigen ongeval Sloeweg (N254)

- Advertentie -

RITTHEM – De politie zoekt een specifieke getuige van de frontale aanrijding op de Sloeweg van 12 december 2017 waarbij twee kinderen zijn overleden.

Uit het onderzoek komt naar voren dat een vrachtwagenchauffeur mogelijk betrokken is geweest bij het ongeval. De personenauto heeft vermoedelijk voor de frontale botsing de oplegger aan de linkerzijde geraakt. Er zou schade zijn. De oplegger heeft zeilen aan de zijkanten en aan de achterzijde zitten twee lichtkleurige aluminium deuren. De politie wil graag in contact komen met de chauffeur, die mogelijk getuige van de aanrijding is geweest.

- Advertentie -

De hulpdiensten kregen op dinsdag 12 december rond 7.45 uur een melding van een ongeval. Daarbij zouden twee auto’s op elkaar gebotst zijn. In een van de wagens, komende vanuit de richting Terneuzen, zat een moeder met haar twee jonge kinderen. Deze wagen belandde door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste frontaal op een tegemoetkomende auto.

Het onderzoek wordt voortgezet. Informatie over deze aanrijding kunt u de politie geven via 0900 – 8844 en via het WhatsApp-nummer 06-1220 7006.

Zie ook:
Kind omgekomen bij ongeval Sloeweg-Noord (N254) (12 december 2017)
Personenauto ongeval Ritthem kwam op verkeerde weghelft (12 december 2017)
Meisje (5) ongeval Sloeweg-Noord ook overleden (12 december 2017)
Politie zoekt vrachtwagenchauffeur als getuige tragisch ongeval (17 december 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelGeweldsincident Adriaen Verdoelstraat zorgt voor één gewonde
Volgend artikelPolitie neemt ruim 25 kilo illegaal vuurwerk in beslag op Walcheren
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.