Auto vliegt uit de bocht en belandt in sloot Sloeweg (N288)

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmiddag is een personenauto uit de bocht gevlogen en in een naastgelegen sloot beland. Dit gebeurde op de Sloeweg in Vlissingen.

Om iets voor half twee in de middag werden verschillende brandweervoertuigen en een ambulanceteam opgeroepen voor een ongeval. Er zou sprake zijn van een beknelling.

Toen de hulpdiensten aankwamen, bleek het te gaan om een auto die in de sloot was beland. De bestuurder en een andere inzittende zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Volgens een woordvoerster van de politie raakte er niemand gewond.

Vermoedelijk is de auto uit de bocht gevlogen en hierna in de sloot terechtgekomen tussen de Sloeweg en de Bossenburghweg in Vlissingen.

Vorig artikelPolitie betrapt jongeren op het afsteken van vuurwerk
Volgend artikelHandhavingcontroles op te vroeg afsteken vuurwerk op Walcheren
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier