Politie betrapt jongeren op het afsteken van vuurwerk

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdag heeft de politie enkele jongeren betrapt op het te vroeg afsteken van vuurwerk. Ook werd er in een woning in Arnemuiden illegaal vuurwerk gevonden.

Vier jongeren in Vlissingen, vier in Arnemuiden en twee in Meliskerke werden betrapt op het te vroeg afsteken van vuurwerk. Zij krijgen- in overleg met hun ouders- een HALT verwijzing of een boete.

- Advertentie -

Er bestond het vermoeden dat in een woning in Vlissingen en Middelburg vuurwerk opgeslagen zou liggen. De politie deed huiszoeking maar op deze adressen werd geen vuurwerk aangetroffen. In een woning in Arnemuiden is 2,7 kilogram illegaal vuurwerk gevonden. Het betrof van illegaal vuurwerk de lichtste categorie.

Het vuurwerk in beslag genomen en de verdachte heeft een politietransactie gekregen.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder door auto aangereden in Vlissingen
Volgend artikelAuto vliegt uit de bocht en belandt in sloot Sloeweg (N288)
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.