Slaperige treinreiziger loopt terug over Rijksweg A58 Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht een man van de Rijksweg A58 bij Vlissingen gehaald. Hij was onderweg naar Middelburg.

Rond 03.00 uur vannacht zagen agenten die op de A58 naar Goes reden een donker geklede man in de berm van de snelweg staan. Andere agenten die ook dienst hadden in Vlissingen zijn naar de man op zoek gegaan en troffen hem even later aan. Volgens de politie leek het erop of de man stond te liften.

- Advertentie -

In het Engels gaf hij aan dat hij in slaap was gevallen in de laatste trein. Hij schrok vervolgens wakker in Vlissingen. De man moest in Middelburg zijn en heeft de borden gevolgd. Zodoende liep hij op de snelweg richting Middelburg.

De politieagenten hebben de man de juiste route uitgelegd en hem vervolgens in Middelburg afgezet.

- Advertentie -
Vorig artikelWinkeldief nacht in gevangenis na diefstal
Volgend artikelBinnenbrandje aan Scheldestraat, vrouw lichtgewond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.