Slaperige treinreiziger loopt terug over Rijksweg A58 Vlissingen

© Foto: Google Maps

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht een man van de Rijksweg A58 bij Vlissingen gehaald. Hij was onderweg naar Middelburg.

Rond 03.00 uur vannacht zagen agenten die op de A58 naar Goes reden een donker geklede man in de berm van de snelweg staan. Andere agenten die ook dienst hadden in Vlissingen zijn naar de man op zoek gegaan en troffen hem even later aan. Volgens de politie leek het erop of de man stond te liften.

In het Engels gaf hij aan dat hij in slaap was gevallen in de laatste trein. Hij schrok vervolgens wakker in Vlissingen. De man moest in Middelburg zijn en heeft de borden gevolgd. Zodoende liep hij op de snelweg richting Middelburg.

De politieagenten hebben de man de juiste route uitgelegd en hem vervolgens in Middelburg afgezet.

Vorig artikelWinkeldief nacht in gevangenis na diefstal
Volgend artikelBinnenbrandje aan Scheldestraat, vrouw lichtgewond
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier