Hasj in onderbroek van verdachte aan Burgemeester van Woelderenlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Eén van de twee verdachten die gisteravond zijn aangehouden, nadat de politie wapens, drugs en een grote hoeveelheid geld vond in hun auto, verstopte een blok hasj in zijn onderbroek.

Op de parkeerplaats aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen zagen agenten rond 20.30 uur vier personen in een wagen. Uit de auto kwam een flinke henneplucht. Hierop besloten de agenten de zaak te controleren.

- Advertentie -

In de middenconsole van de auto werd een zak met hennep aangetroffen. Ook kwamen er twee zakjes met harddrugs tevoorschijn. Agenten vonden ook een mes en een groot geldbedrag, namelijk 500 euro. In de kofferbak van het voertuig troffen agenten een tweede zak hennep aan.

Alle mannen werden gefouilleerd. De bestuurder, een 19-jarige man uit Oost-Souburg, bleek niets bij zich te hebben. Een 18-jarige man uit Baarle-Nassau verstopte een blok hasj in zijn onderbroek. Hij werd samen met een 20-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van drugshandel.

Volgens politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage zijn alle gevonden spullen in beslag genomen. “Ook de auto waar de verdachten inzaten hebben we in beslag genomen. We gaan de auto nog onderzoeken.” Volgens Uytdehage zitten beiden nog vast.

Zie ook:
– Wapens en drugs aangetroffen bij controle voertuig (13 maart 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelWapens en drugs aangetroffen bij controle voertuig
Volgend artikelVeel rook bij brand in bijgebouw Anna Blamanlaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.