Hasj in onderbroek van verdachte aan Burgemeester van Woelderenlaan

VLISSINGEN – Eén van de twee verdachten die gisteravond zijn aangehouden, nadat de politie wapens, drugs en een grote hoeveelheid geld vond in hun auto, verstopte een blok hasj in zijn onderbroek.

Op de parkeerplaats aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen zagen agenten rond 20.30 uur vier personen in een wagen. Uit de auto kwam een flinke henneplucht. Hierop besloten de agenten de zaak te controleren.

In de middenconsole van de auto werd een zak met hennep aangetroffen. Ook kwamen er twee zakjes met harddrugs tevoorschijn. Agenten vonden ook een mes en een groot geldbedrag, namelijk 500 euro. In de kofferbak van het voertuig troffen agenten een tweede zak hennep aan.

Alle mannen werden gefouilleerd. De bestuurder, een 19-jarige man uit Oost-Souburg, bleek niets bij zich te hebben. Een 18-jarige man uit Baarle-Nassau verstopte een blok hasj in zijn onderbroek. Hij werd samen met een 20-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van drugshandel.

Volgens politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage zijn alle gevonden spullen in beslag genomen. “Ook de auto waar de verdachten inzaten hebben we in beslag genomen. We gaan de auto nog onderzoeken.” Volgens Uytdehage zitten beiden nog vast.

Zie ook:
– Wapens en drugs aangetroffen bij controle voertuig (13 maart 2018)

Vorig artikelWapens en drugs aangetroffen bij controle voertuig
Volgend artikelVeel rook bij brand in bijgebouw Anna Blamanlaan Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier