Fietsster gewond bij oversteken Vlissingsestraat

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Een fietsster is vanmiddag aangereden bij het oversteken van de Vlissingsestraat in Koudekerke. Ze raakte op het eerste gezicht behoorlijk gewond.

De jonge vrouw fietste rond 14.30 uur de Ter Poorteweg uit, stak de Vlissingsestraat over en gaf daarbij geen voorrang aan een personenwagen die uit de richting van Koudekerke naar Vlissingen reed. Een botsing was het gevolg.

- Advertentie -

Kennissen van de vrouw die vlak bij de plaats van het ongeval wonen, werden meteen op de hoogte gesteld en kwamen hulp bieden. De fietsster was bij kennis en had veel pijn. De geschrokken autobestuurster nam even later plaats in een toegesnelde politiewagen.

Ambulancemedewerkers hebben een vacuümmatras aangelegd voor meer stabiliteit tijdens het vervoer. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelVoertuig in brand op parkeerplaats Ritthemse bos
Volgend artikelChaos in tuin na brand achter woning Breitnerlaan
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).