Politie-actie in Middengebied, flatbewoner gewond afgevoerd

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is deze nacht met veel manschappen aanwezig in het Middengebied, nadat een persoon gewond raakte in een flat aan de Hercules Segherslaan.

Even na 00.30 uur werd een flatbewoner aan de Hercules Segherslaan, bij de President Rooseveltlaan, naar het ziekenhuis vervoerd. Kort daarvoor liep een groep van ongeveer tien jongeren van de flat naar de President Rooseveltlaan. Nadat de ambulance vertrok, bleven twee politie-eenheden in het gebouw voor onderzoek. Ook surveilleerde een wagen in de buurt.

- Advertentie -

Rond 01.30 uur stonden twee eenheden politie op de Anjelierenlaan, mogelijk wachtend op instructies.

Update 8 april, 15.11 uur – Volgens een politiewoordvoerster betrof de inzet aan de Hercules Segherslaan assistentie voor het ambulance-team, verder is weinig bekend. De overige politie-inzet in de omgeving had te maken met het incident aan de Vincent van Goghlaan dat vandaag in het nieuws kwam, een vrouw werd daar gebeten door een hond.

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon aangehouden na poging tot diefstal op bedrijventerrein
Volgend artikelVrouw ernstig gewond na beet van gevaarlijke hond
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).