Persoon aangehouden na poging tot diefstal op bedrijventerrein

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagavond rond 22.30 uur meldde een getuige dat er twee mannen kabels aan het stelen waren op een bouwterrein aan de President Rooseveltlaan.

Agenten zijn naar de opgegeven plaats gegaan en zagen daar een man aan kabels trekken, vermoedelijk met de bedoeling om ze mee te nemen. Een andere man stond bij een scooter die geparkeerd stond. De agenten zijn naar de twee mannen toegegaan. De man die bij de scooter stond ging er meteen vandoor toen hij de agenten zag. De andere man probeerde ook weg te komen, maar is na een korte achtervolging aangehouden door een van de agenten.

- Advertentie -

Deze man is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij de nacht heeft doorgebracht. Hij wordt zaterdag verder gehoord over zijn betrokkenheid bij het incident. De man is 19 jaar en afkomstig uit Vlissingen.

- Advertentie -
Vorig artikelNieuw beeldmateriaal van brand aan Breitnerlaan
Volgend artikelPolitie-actie in Middengebied, flatbewoner gewond afgevoerd
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.