Collie bijt man en hondje op glooiing boulevard

0
© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een loslopende Collie heeft vanmiddag een kleinere hond aangevallen bij het Badstrand en daarna een man in zijn linkerhand gebeten.

Een groep toeristen wandelde omstreeks 16.45 uur over de glooiing bij de Boulevard Bankert met een aangelijnd hondje toen een grotere, loslopende Collie het dier aanviel. Daarna beet hij een van de toeristen in zijn hand. Een voorbijganger belde 112.

De politie kwam met een hondengeleider naar de boulevard en noteerde de gegevens van alle betrokkenen. De linkerhand van de gebeten man werd ter plekke behandeld door een ambulanceteam. Medewerkers van de Dierenbescherming bekeken de kleine hond, het inschakelen van een dierenarts bleek niet vereist. Intussen hield een vrouw de Collie op afstand.

Tot en met 14 april mogen honden los op het strand lopen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier