Dode in woning Dishoekseweg Koudekerke

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Aan het begin van de middag zijn de hulpdiensten uitgerukt naar een woning in Koudekerke voor een incident.

Om 12.17 uur werden twee ambulances, een first responder team van de brandweer en een traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen naar een woning aan de Dishoekseweg in Koudekerke voor een melding van een gewonde persoon.

De traumahelikopter werd na ongeveer 15 minuten afgemeld. Meerdere politie-eenheden kwamen ook ter plaatse om assistentie te verlenen.

Volgens een woordvoerster van de politie is het slachtoffer overleden. Aanwijzingen dat het om een misdrijf of ongeval zou gaan zijn er op dit moment niet. De politie heeft een groot deel van de middag onderzoek gedaan in de woning.

De politie druk in overleg. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor kaars in keuken Verkuijl Quakkelaarstraat
Volgend artikelBrandweer verricht meting in woning Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier