Dode in woning Dishoekseweg Koudekerke

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Aan het begin van de middag zijn de hulpdiensten uitgerukt naar een woning in Koudekerke voor een incident.

Om 12.17 uur werden twee ambulances, een first responder team van de brandweer en een traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen naar een woning aan de Dishoekseweg in Koudekerke voor een melding van een gewonde persoon.

- Advertentie -

De traumahelikopter werd na ongeveer 15 minuten afgemeld. Meerdere politie-eenheden kwamen ook ter plaatse om assistentie te verlenen.

Volgens een woordvoerster van de politie is het slachtoffer overleden. Aanwijzingen dat het om een misdrijf of ongeval zou gaan zijn er op dit moment niet. De politie heeft een groot deel van de middag onderzoek gedaan in de woning.

De politie druk in overleg. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor kaars in keuken Verkuijl Quakkelaarstraat
Volgend artikelBrandweer verricht meting in woning Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.