Man, vermoedelijk onder invloed van alcohol, raakt te water bij Koningsbrug

De Koningsbrug waarbij de man vlakbij in het water terecht kwam. © Foto: Google Maps

VLISSINGEN – Vannacht omstreeks 01.30 uur is een man te water geraakt nabij de Koningsbrug in Vlissingen. Volgens de politie was de man vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Een traumahelikopter, een ambulance en verschillende brandweervoertuigen werden vannacht omstreeks 01.30 opgeroepen voor een melding dat er een persoon te water was geraakt aan de Koningsweg in Vlissingen.

De politie, die met enkele voertuigen aankwam, was als eerste ter plekke. De man gaf aan dat hij niet kon zwemmen, daarom begeleidden de agenten de man uit het water. Vervolgens is hij overgedragen aan de ambulancedienst, die hem met spoed naar het ziekenhuis heeft gebracht. De opgeroepen traumahelikopter en de brandweer zijn daarom niet meer ingezet.

Onder invloed

Volgens Pierre-Ine Mattheussens, woordvoerster van de politie, was de man vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Vorig artikelFamilie van overleden vrouw vindt wapen uit Tweede Wereldoorlog op zolder
Volgend artikelVlissingse brandweer oefent bestrijding gevaarlijke stoffen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier