Man, vermoedelijk onder invloed van alcohol, raakt te water bij Koningsbrug

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht omstreeks 01.30 uur is een man te water geraakt nabij de Koningsbrug in Vlissingen. Volgens de politie was de man vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Een traumahelikopter, een ambulance en verschillende brandweervoertuigen werden vannacht omstreeks 01.30 opgeroepen voor een melding dat er een persoon te water was geraakt aan de Koningsweg in Vlissingen.

- Advertentie -

De politie, die met enkele voertuigen aankwam, was als eerste ter plekke. De man gaf aan dat hij niet kon zwemmen, daarom begeleidden de agenten de man uit het water. Vervolgens is hij overgedragen aan de ambulancedienst, die hem met spoed naar het ziekenhuis heeft gebracht. De opgeroepen traumahelikopter en de brandweer zijn daarom niet meer ingezet.

Onder invloed

Volgens Pierre-Ine Mattheussens, woordvoerster van de politie, was de man vermoedelijk onder invloed van alcohol.

- Advertentie -
Vorig artikelFamilie van overleden vrouw vindt wapen uit Tweede Wereldoorlog op zolder
Volgend artikelVlissingse brandweer oefent bestrijding gevaarlijke stoffen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.