Politie maakt zoekslag naar dader(s) na bedreiging met vuurwapen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond heeft de politie in de omgeving van het Ravesteijnplein een zoekslag gemaakt nadat iemand zou zijn bedreigd met een vuurwapen.

Om 18.14 verstuurde de politie een Burgernet-bericht met de vraag uit te kijken naar een zwarte Audi A3. Men werd afgeraden het voertuig zelf te benaderen, bij het aantreffen van de auto moest 112 worden gebeld.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerster van de politie zou er vermoedelijk in de omgeving van de Boulevard in Vlissingen iemand zijn bedreigd met een vuurwapen. De dader of daders zouden ervandoor zijn gegaan in een zwarte Audi A3.

Enkele minuten later werd de Audi aangetroffen op het Ravesteijnplein in Vlissingen. Verschillende politieagenten in kogelwerende vesten omsingelden een woning aan de Schuitvaartgracht en het Ravesteijnplein. Om iets voor zevenen betraden agenten de woning. Ook werd een diensthond ingezet.

Volgens de politie werd er vanavond rond 20.00 uur iemand aangehouden. Het vuurwapen is voor zover bekend niet aangetroffen.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpdiensten met spoed naar flatwoning in Paauwenburg
Volgend artikelFietser gewond bij aanrijding President Rooseveltlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.