Politie maakt zoekslag naar dader(s) na bedreiging met vuurwapen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond heeft de politie in de omgeving van het Ravesteijnplein een zoekslag gemaakt nadat iemand zou zijn bedreigd met een vuurwapen.

Om 18.14 verstuurde de politie een Burgernet-bericht met de vraag uit te kijken naar een zwarte Audi A3. Men werd afgeraden het voertuig zelf te benaderen, bij het aantreffen van de auto moest 112 worden gebeld.

Volgens een woordvoerster van de politie zou er vermoedelijk in de omgeving van de Boulevard in Vlissingen iemand zijn bedreigd met een vuurwapen. De dader of daders zouden ervandoor zijn gegaan in een zwarte Audi A3.

Enkele minuten later werd de Audi aangetroffen op het Ravesteijnplein in Vlissingen. Verschillende politieagenten in kogelwerende vesten omsingelden een woning aan de Schuitvaartgracht en het Ravesteijnplein. Om iets voor zevenen betraden agenten de woning. Ook werd een diensthond ingezet.

Volgens de politie werd er vanavond rond 20.00 uur iemand aangehouden. Het vuurwapen is voor zover bekend niet aangetroffen.

Vorig artikelHulpdiensten met spoed naar flatwoning in Paauwenburg
Volgend artikelFietser gewond bij aanrijding President Rooseveltlaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier