Fietser gewond bij aanrijding President Rooseveltlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is vandaag tegen het middaguur aangereden bij het Shell-tankstation aan de President Rooseveltlaan.

De politie heeft nog geen precieze informatie, maar het leek erop dat een automobilist het tankstation verliet en daarbij met de fietsende persoon in aanraking kwam. De wagen had een verbogen buitenspiegel aan de linkerzijde.

- Advertentie -

De fietser is zonder spoed met de ambulance weggebracht. Politie-agenten hebben zijn of haar rijwiel achter het tankstation geparkeerd en tevens een tas met boodschappen in veiligheid gebracht, enkele spullen daaruit waren aangebroken en konden naar de vuilnisbak.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie maakt zoekslag naar dader(s) na bedreiging met vuurwapen
Volgend artikelMelding bedreiging met vuurwapen blijkt loos alarm
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).