Burgemeester sluit drugspand in centrum Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De burgemeester van Vlissingen heeft een drugspand gesloten in het centrum van Vlissingen. Het pand gaat voor drie maanden dicht.

Volgens de politie gaat het om een woning in het centrum, om precies te zijn aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Het pand mag drie maanden niet worden betreden. Burgemeester Van den Tillaar sloot het pand vanwege drugsoverlast.

- Advertentie -

Bijna een jaar geleden hebben de Zeeuwse burgemeesters afspraken gemaakt over de aanpak van drugs en de overlast hiervan. Bij het aantreffen van grote hoeveelheden hard- en softdrugs moet het gebouw in kwestie meteen dicht. De sluiting van de woning aan de Paul Krugerstraat heeft hier dan ook alles mee te maken.

Update – Volgens een aanplakbiljet op de woning heeft de politie er vorig jaar op 15 maart drugs aangetroffen. Daarom wordt het gebouw ter hoogte van de kruising met de Irislaan tot 7 augustus gesloten. “Het doel van de tijdelijke sluiting is om een einde te maken aan de bekendheid en het gebruik van deze woning als drugspand”, schrijft de burgemeester. “Vandaag zijn de ramen en deuren afgesloten, de sloten vervangen en is de woning verzegeld. Het is verboden om de woning te betreden. Het verbreken van de zegel is strafbaar. Hierop staat een gevangenisstraf van maximaal twee jaar of een geldboete van 19.000 euro.”

- Advertentie -
Vorig artikelOngeval zonder letsel op A58 tussen Vlissingen en Middelburg
Volgend artikelFerryverkeer tussen Vlissingen en Breskens tot nader order geblokkeerd
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.