Omgeving park bij Nollebos afgezet vanwege onderzoek overlijden man

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is op het Westduinpad vlakbij de Burgemeester van Woelderenlaan het lichaam van een man gevonden.

Om iets over half twee werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een reanimatie. Ter plekke is geprobeerd de man nog te reanimeren, maar dit mocht niet baten.

- Advertentie -

Inmiddels heeft de politie de omgeving afgezet en komt de technische recherche ter plaatse om onderzoek te doen. Ook heeft de brandweer zeilen gespannen om omstanders het zicht te ontnemen.

Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een oudere man. De politie heeft de identiteit van het slachtoffer via het rijbewijs dat hij bij zich droeg, kunnen achterhalen.

- Advertentie -
Vorig artikelJongetje (3) aangereden door personenwagen op parkeerplaats
Volgend artikelGevonden man bij Nollebos op natuurlijke wijze overleden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.