Jongetje (3) aangereden door personenwagen op parkeerplaats

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een jongetje is vanmiddag aangereden door een personenwagen in de Kalkhokstraat. De verwondingen lijken mee te vallen.

Even na half drie kwam een melding uit de Paardenstraat, het bleek echter te gaan om een daarachter gelegen parkeerplaats. Een peuter was ‘onder een auto gekomen’ volgens een buurtbewoonster. Om 14.42 uur werd een traumahelikopter opgeroepen.

De eerste ambulance reed via de Paardenstraat, de Koudenhoek en de Gravestraat aanvankelijk terug naar de Koningsweg. Een tweede poging de juiste plek te bereiken, slaagde wel. Het jongetje was bij kennis en werd met een pop in zijn handen de ambulance binnengedragen.

Al snel kon de traumahelikopter geannuleerd worden. Het kind is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Update – De politie meldt dat een 38-jarige inwoner van Koudekerke wilde inparkeren en plotseling een hoop geschreeuw hoorde. Er lag een 3-jarige peuter onder zijn auto. Het letsel van het jongetje lijkt inderdaad mee te vallen.

Vorig artikelMan aangehouden in Vlissingen na bedreiging met bijl
Volgend artikelOmgeving park bij Nollebos afgezet vanwege onderzoek overlijden man
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier