Vlissinger aangehouden voor mishandeling met schroevendraaier

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 21-jarige Vlissinger is gisteravond aangehouden, hij zou twee personen mishandeld hebben met een schroevendraaier.

De politie kreeg rond 22.00 uur de melding dat iemand met een schroevendraaier bedreigd was op de Schuitvaartgracht. Ter plekke bleken twee personen lichtgewond te zijn. Omstanders hielpen de agenten bij het lokaliseren van de verdachte. Ze wisten ook zijn naam.

De 21-jarige verdachte bevond zich in een nabijgelegen woning. Bij het zien van de politie probeerde hij nog via de achterzijde te ontkomen, maar ook daar stonden agenten, zodat hij aangehouden kon worden. De man werd meteen overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg.

In de woning heeft de politie een schroevendraaier in beslag genomen voor onderzoek. De twee lichtgewonden hebben aangifte gedaan.

Vorig artikelRotterdammer (26) vernielt ruit van café op Bellamypark
Volgend artikelFietsster gewond op duinovergang Zwanenburg
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier