Vlissinger aangehouden voor mishandeling met schroevendraaier

0
Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een 21-jarige Vlissinger is gisteravond aangehouden, hij zou twee personen mishandeld hebben met een schroevendraaier.

De politie kreeg rond 22.00 uur de melding dat iemand met een schroevendraaier bedreigd was op de Schuitvaartgracht. Ter plekke bleken twee personen lichtgewond te zijn. Omstanders hielpen de agenten bij het lokaliseren van de verdachte. Ze wisten ook zijn naam.

De 21-jarige verdachte bevond zich in een nabijgelegen woning. Bij het zien van de politie probeerde hij nog via de achterzijde te ontkomen, maar ook daar stonden agenten, zodat hij aangehouden kon worden. De man werd meteen overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg.

In de woning heeft de politie een schroevendraaier in beslag genomen voor onderzoek. De twee lichtgewonden hebben aangifte gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier