Auto’s beschadigd bij ongevallen Sloeweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn verschillende auto’s beschadigd geraakt bij ongevallen op de Sloeweg in Vlissingen. Niemand raakte gewond.

Rond 12.30 uur vond er een ongeval plaats net voor de Sloebrug vanaf de A58 tussen een auto met aanhanger en een andere auto met een caravan. Wat er precies heeft plaatsgevonden is niet bekend, er moesten geen auto’s worden afgesleept.

- Advertentie -

Ongeveer rond hetzelfde tijdstip gebeurde er aan de andere kant van de brug nog een ongeval. Ook bij dit ongeval waren twee auto’s betrokken. Volgens een woordvoerster van de politie zijn de twee voertuigen weggesleept maar raakte er niemand gewond. Uit voorzorg is er wel een ambulance opgeroepen maar die kon onverrichter zake terugkeren naar de post.

In beide gevallen ondervond het overige verkeer last van de ongevallen. De politie heeft daarom het verkeer geregeld.

- Advertentie -
Vorig artikelAmbulance met spoed naar Boterbloemlaan voor gevallen jongen
Volgend artikelKNRM helpt zeiljacht met motorstoring op Westerschelde
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.