Politiehelikopter ingezet voor inbraakmelding Ritthem

0
© Foto: Kok Vermeulen (archief)

RITTHEM – Vannacht is de politiehelikopter ingezet omdat er een inbraakmelding was binnen gekomen bij de politie.

Volgens een woordvoerder van de politie werd er rond 01.00 uur een inbraak gemeld bij een bedrijf aan de Denemarkenweg in Ritthem. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse en ook de politiehelikopter werd ingezet. Dit kon omdat de helikopter op dat moment bezig was met een zoekactie in Middelburg nadat er in de omgeving van het Laurens Stommespad kleding was gevonden.

Politie-eenheden stonden onder andere te posten bij de rotonde op de Frankrijkweg in Nieuwdorp. De politiehelikopter maakte een zoekslag tussen Ritthem en Nieuwdorp. Ook werd een politiehond ingezet om eventuele sporen te vinden. Uiteindelijk bleek er sprake te zijn van een loze melding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier