Weer beroving op de Bermweg in Oost-Souburg

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Dinsdagavond vond op de Bermweg in de buurt van het station een gewapende beroving plaats.

Het incident gebeurde rond 23.30 uur. Een 18-jarige inwoner uit Oost-Souburg werd door twee mannen van een tasje beroofd. De daders bedreigden het slachtoffer met een mes, sloegen hem en gooiden hem op de grond. Het tweetal rende met de buit weg richting de Zeewijksingel.

In de nacht van 16 op 17 juni omstreeks 00.15 uur werden twee andere personen op vrijwel dezelfde plaats slachtoffer van een straatroof. De drie daders bedreigden de twee slachtoffers toen met een mes en een nepvuurwapen.

Vorig artikelHard rijdende automobilisten klemgereden op A58 Vlissingen
Volgend artikelPolitiehelikopter ingezet voor inbraakmelding Ritthem
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier