Scooterbestuurder laat gewonde vrouw achter na botsing

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een scooterbestuurder is vandaag tegen de avond doorgereden na een botsing met een vrouw bij Westerzicht.

De vrouw reed op haar bromfiets over het Weijevlietpad toen ze geraakt werd door een scooterbestuurder en ten val kwam. Volgens een getuige reed de scooter erg wild. De politie bevestigt dat de bestuurder na de botsing meteen de plek van het ongeval heeft verlaten.

- ADVERTENTIE -

Het slachtoffer had zwaar letsel aan bovenarm en schouder, ze moest naar het ziekenhuis gebracht worden. Gevreesd wordt dat haar schouder gebroken is.

Van de scooterrijder ontbreekt voor zover bekend ieder spoor.

Minder dan tien minuten later kwamen twee fietsers met elkaar in botsing op de Boulevard Evertsen ter hoogte van het Wooldhuis. Een van de betrokkenen reed op een driewielfiets met trapondersteuning en werd per ambulance naar de huisartsenpost vervoerd.

- ADVERTENTIE -