Brandje nabij spoorwegovergang Oude Veerhavenweg snel geblust

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een brandje tussen de rails bij de spoorwegovergang aan de Oude Veerhavenweg is vandaag eenvoudig geblust.

Omdat veel brandweereenheden ingezet waren in Vlissingen-Oost (zie berichtgeving op deze site), werd het snelle-interventievoertuig SIV uit Koudekerke opgeroepen naar de overweg. Toen de SIV geparkeerd stond, vertrok de trein van 17.52 uur vanaf station Vlissingen, zodat de bomen sloten. Een spoorboom kwam daarbij op de SIV terecht en bleef hangen.

- Advertentie -

Nadat de trein met aangepaste snelheid was gepasseerd, gingen de spoorbomen zonder problemen omhoog en kon er geblust worden.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee scooters botsen op fietspad Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelPolitie rukt massaal uit voor burenruzie Wijenburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).