Twee personen op snorfiets aangehouden voor drugshandel

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Maandagavond zijn twee personen door de politie aangehouden op verdenking van drugshandel. De twee reden op een snorfiets.

Surveillerende agenten zagen maandagavond rond 20.20 uur een snorfiets rijden over de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg. Omdat deze, volgens de inschatting van de agenten, harder reed dan de toegestane 25 km/u besloten ze de snorfiets aan de kant te zetten en te controleren.

- Advertentie -

De identiteit van de twee opzittenden van de snorfiets werd gecontroleerd en uit onderzoek bleek dat deze twee jongemannen vaker met de politie in aanraking waren geweest, onder meer voor overtreding van de Opiumwet. Een controle aan de kleding volgde en ook deden de agenten een onderzoek in de buddyseat van de snorfiets.

Daar troffen zij een weegschaaltje aan en ruim 14 gram cocaïne. De twee verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze dinsdag verder gehoord. De snorfiets wordt technisch onderzocht op het bureau. Met de rollentestbank zal worden gecontroleerd of de constructiesnelheid hoger is dan toegestaan.

- Advertentie -
Vorig artikelMiddelburger (28) op snorfiets onder invloed
Volgend artikel34-jarige Vlissinger aangehouden voor stalking ex-partner
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.