Twee personen op snorfiets aangehouden voor drugshandel

© Foto: Pixabay (archief)

OOST-SOUBURG – Maandagavond zijn twee personen door de politie aangehouden op verdenking van drugshandel. De twee reden op een snorfiets.

Surveillerende agenten zagen maandagavond rond 20.20 uur een snorfiets rijden over de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg. Omdat deze, volgens de inschatting van de agenten, harder reed dan de toegestane 25 km/u besloten ze de snorfiets aan de kant te zetten en te controleren.

De identiteit van de twee opzittenden van de snorfiets werd gecontroleerd en uit onderzoek bleek dat deze twee jongemannen vaker met de politie in aanraking waren geweest, onder meer voor overtreding van de Opiumwet. Een controle aan de kleding volgde en ook deden de agenten een onderzoek in de buddyseat van de snorfiets.

Daar troffen zij een weegschaaltje aan en ruim 14 gram cocaïne. De twee verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze dinsdag verder gehoord. De snorfiets wordt technisch onderzocht op het bureau. Met de rollentestbank zal worden gecontroleerd of de constructiesnelheid hoger is dan toegestaan.

Vorig artikelMiddelburger (28) op snorfiets onder invloed
Volgend artikel34-jarige Vlissinger aangehouden voor stalking ex-partner
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier