Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

DISHOEK – Vanavond heeft er in de duinen bij Dishoek een brand gewoed. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Omstreeks 22.15 uur werden er op de duinen nabij het Vebenabos vlammen waargenomen. De brand woedde tussen de strandpaviljoens Piet Hein en Vloed en werd binnen enkele minuten opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een waterwagen kwamen ter plekke.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland betrof het een klein stuk duin dat in de brand stond. “Door de snelle melding en inzet van de brandweer is uitbreiding van de brand voorkomen”, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland.

Na het blussen kon de nacontrole worden gedaan met behulp van een warmtebeeldcamera. Het stuk duin bleek volledig te zijn gedoofd. Om 22.30 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven en kon de brandweer vertrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier