Auto’s beschadigd bij kop-staartbotsing Sloeweg Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag zijn twee voertuigen beschadigd geraakt door een kop-staartbotsing op de Sloeweg in Vlissingen.

Omstreeks 12.15 uur vond het ongeval plaats op de rijbaan richting het centrum van Vlissingen. Vermoedelijk ging het mis bij het ritsen. Het verkeer op de rechterrijbaan remde, maar dat zag de bestuurder van een personenauto te laat, hij klapte achterop een taxibus.

- Advertentie -

Een ambulanceteam is ter plekke gekomen om alle betrokkenen te onderzoeken. Er hoefde echter niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Na het ongeval was een deel van de Sloeweg tijdelijk afgesloten. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelSouburger aangehouden voor bedreiging op Facebook
Volgend artikelVlissinger (27) aangehouden voor inbraak in woning Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.