Drietal verdachten van conflict zijn Vlissingers

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het drietal dat gisteren werd gearresteerd vanwege een conflict op de Govert Flinklaan zijn alle drie Vlissingers. Dat heeft de politie laten weten.

Gisteravond kreeg de politie een melding binnen van een conflict op de parkeerplaats bij de Govert Flinklaan in Vlissingen. Auto’s zouden elkaar achtervolgen en er zou ook een vuurwapen zijn gezien. Toen de politie ter plekke kwam, waren de vogels al gevlogen.

- Advertentie -

Op de Lekstraat in Oost-Souburg werd het drietal door de politie aangehouden. Eén van hen weigerde mee te werken bij de aanhouding, hierdoor heeft de politie een waarschuwingsschot gelost.

Volgens een woordvoerster van de politie komen de mannen alle drie uit Vlissingen. Het gaat om een 30-jarige man, een 27-jarige man en een 26-jarige man. De oorzaak van het conflict is volgens de zegsvrouw van de politie te wijten aan een ruzie. 

Zie ook:
Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten (2 augustus 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten
Volgend artikelBotsing door voorrangsfout Sloeweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.