Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond heeft de politie een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding in Oost-Souburg. Voorafgaand kwam er een melding binnen van een conflictsituatie in Vlissingen.

Agenten kregen rond 19.15 uur een melding dat er op het parkeerterrein een conflictsituatie was ontstaan tussen meerdere personen in meerdere voertuigen. Hierbij was mogelijk een vuurwapen gezien. De auto’s achtervolgden elkaar op de parkeerplaats wat zorgde voor een zeer gevaarlijke situatie.

- Advertentie -

Meerdere politie-eenheden gingen direct ter plaatse. De auto’s waren inmiddels weggereden. De politie hield op de Lekstraat in Souburg drie verdachten aan. Omdat een van hen niet meewerkte aan de aanhouding, heeft een agent een waarschuwingsschot gelost.

De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau. De politie heeft een onderzoek ingesteld om na te gaan wat er precies is gebeurd.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder krijgt hulp na achtervolging en ontkomt
Volgend artikelDrietal verdachten van conflict zijn Vlissingers
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.