Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanavond heeft de politie een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding in Oost-Souburg. Voorafgaand kwam er een melding binnen van een conflictsituatie in Vlissingen.

Agenten kregen rond 19.15 uur een melding dat er op het parkeerterrein een conflictsituatie was ontstaan tussen meerdere personen in meerdere voertuigen. Hierbij was mogelijk een vuurwapen gezien. De auto’s achtervolgden elkaar op de parkeerplaats wat zorgde voor een zeer gevaarlijke situatie.

Meerdere politie-eenheden gingen direct ter plaatse. De auto’s waren inmiddels weggereden. De politie hield op de Lekstraat in Souburg drie verdachten aan. Omdat een van hen niet meewerkte aan de aanhouding, heeft een agent een waarschuwingsschot gelost.

De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau. De politie heeft een onderzoek ingesteld om na te gaan wat er precies is gebeurd.

Vorig artikelScooterrijder krijgt hulp na achtervolging en ontkomt
Volgend artikelDrietal verdachten van conflict zijn Vlissingers
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier